Samen afvallen is makkelijker dan alleen

Weg met je overgewicht door de kracht van je onbewuste

Bekijk de voordelen

2000+

Het aantal deelnemers die jou al zijn voorgegaan.

5 t/m 20kg

Je bepaalt zelf je streefgewicht en dus ook de kilo's die je loslaat.

8+ jaar
Ervaring in professionele begeleiding van groepen.

De gehele dag eten
was de emotie welke mij beheerste...

Mijn naam is Bianca L'abée en ik ben als hypnotherapeut gespecialiseerd in afvallen. Daarnaast leid ik al jaren collega hypnotherapeuten op. 

Ik heb inmiddels al zoveel mensen een nieuwe leefstijl aangeleerd met de hypnotische maagverkleining, dat ik zeker weet dat het ook voor jou heel eenvoudig zal zijn om die knop om te zetten. Waardoor je niet meer de hele dag met eten bezig bent en succesvol afslankt. Dat klinkt nu misschien nog als een sprookje, maar na het doorlopen van mijn programma is dat ook voor jou je nieuwe werkelijkheid.

Afvallen is intesief

Nadat ik slechts één ochtend met jou heb gewerkt, doet jouw onbewuste de rest. Na die ochtendsessie verandert niet alleen je hongergevoel, maar ook je eetgedrag en je behoefte aan suikers. Je hebt geen behoefte meer aan snaaien. Je eet dan alleen nog maar gezond en de continue gedachte aan eten verdwijnt.


Dan lukt het jou dus ook om je streefgewicht te bereiken!


Meer dan 80% van de deelnemers komt uiteindelijk terecht op zijn of haar streefgewicht. Voor sommigen is dat misschien slechts een paar kilo minder, voor anderen kan dat tot 50 kilo minder zijn. 

Nancy de Vries

45Kg weg in 9,5 maanden tijd

De nieuwe Nancy 3.0

In 9,5 maanden tijd -45kg van maat 52 naar 36/38!  Trots, blij, fit en gezond! 

Wij helpen & ondersteunen jou met:

Je valt op een gezonde manier af

Vooral in de eerste maanden valt het je op hoe snel je lichaam afslankt. Je doet steeds meer de dingen die je graag wilt. 

We helpen je lichaam in verbrandingsstand

Doordat je nu wel naar je lichaam luistert, gaat je lichaam automatisch in de vetverbranding in plaats van in de spaar stand. 

Verantwoord kunnen eten wat jij wilt

Vanaf dag één weet je dat je alles mag eten wat je maar wilt. En als je dan toch uiteten gaat, neem je gewoon datgene wat je lekker vindt.

Wij helpen mee dat afvallen eenvoudig word

Je had nooit verwacht dat het zo eenvoudig zou zijn. Je gelooft het pas als je bent gestart met het programma. 

Wij helpen je nee kunnen zeggen tegen situaties

Je kunt gewoon nee zeggen als iemand je iets aanbiedt. En je voelt je daar trots bij. Je ziet je naasten eten en het doet je niets!

Wij helpen jou je eigen lichaam te leren kennen

Tijdens de begeleiding ontdek je wat jou heeft gesaboteerd. Die innerlijke tweestrijd. Je krijgt de technieken om dit om te zetten.

Before en after's van de groepssessie ik verander wel

null

null

null

null

Na het programma ervaar je het volgende

Alle voordelen van het programma

Na het vijf maanden programma ervaar je het volgende:
  • Je hebt een virtuele maagband (je nieuwe beste vriendin)
  • Je valt af op een gezonde manier 
  • Je bent sneller voldaan en denkt minder aan eten
  • Je ervaart veel meer energie in je dagelijkse leven
  • Je gedachten en lichaam zijn weer één
  • Je lichaam gaat in de verbrandingsstand
  • Je mag alles eten wat je wilt (alleen met mate)
null

null

null

null

Ik ben overtuigd! 

Om samen af te vallen doorlopen we de volgende modules:

Module 1: De afvallen voorbereiding

Een week voor de groepssessie starten we met de voorbereiding. Via e-mail ontvang je diverse opdrachten en informatie. In een tweetal video's leg ik je uit hoe het komt dat je huidige pogingen zijn mislukt. Ik stuur je een intake formulier met een aantal vragen, zodat je tijdens de groepssessie niet alle ins en outs met de groep hoeft te delen. Je ontvangt ook een voorbereidende mp3 waarin ik contact maak met jouw onbewuste. Dan heb je direct al je (eerste) ervaring met hypnose. Hierdoor begin je goed voorbereid aan de groepssessie.

Module 2: Het voorgesprek ik ga afvallen

Elke groepssessie begint met een kop koffie of thee. Daarna vertel ik je in het voorgesprek wat het gehele programma inhoudt en wat je kunt verwachten tijdens de vijf maanden intensieve begeleiding. Ik vertel je precies hoe het werkt in je brein, wat je valkuilen kunnen zijn, hoe die te herkennen en hoe ermee om te gaan. En uiteraard is er genoeg ruimte voor eventuele vragen.

Module 3: De hypnotherapie sessie

Na het voorgesprek starten we met de volgende stap op weg naar die nieuwe betere versie van jezelf. Samen zorgen we ervoor dat jij zo ontspannen bent om vervolgens de virtuele maagband te ontvangen. Wat ik noem jouw 'nieuwe beste vriendin'. Door dit geweldige hulpmiddel gaat jouw onbewuste inzien, wat jij bewust altijd al wilde, die slankere, fittere en gezonde jij! Na de ochtendsessie verandert niet alleen je hongergevoel, maar ook je (eet)gedrag en je behoefte aan suikers.

+ 5 Maanden begeleiding

Zodra je de installatie van de maagband hebt ondergaan, reageer je weer op de natuurlijke manier op de signalen van je lichaam. De knop is om! Tijdens de vijf maanden intensieve begeleiding aan de hand van e-mails, video opdrachten en mp3 hypnotherapie sessies zal je merken dat je stap voor stap die veranderingen maakt, die ervoor gaan zorgen dat je een nieuwe leefstijl aanleert. Dit is niet alleen op het gebied van je eetgedrag. Ook wordt er aandacht geschonken aan  (eventuele) onderliggende problematiek, je sabotage's, het emotie-eten, je gedachten over jezelf, je zelfbeeld en je gewoontes. We trommelen het op om het daarna verder op te ruimen. Het gaat om het vier G-schema: Gedachten - Gewoontes - Gedrag waardoor er een verandering komt in je Gewicht.
null
null

Meld je aan voor een groepssessie naar keuze:

Laatste groepssessie

Groepssessie op 26 oktober

598,-

447,-
Locatie Duivendrecht

Tijdstip van 10:00 tot 12:30 uur

Kwartiertje lopen vanaf metro/trein

Parkeerterrein aanwezig

Gratis parkeren

Samen gaan we van start
Binnenkort

Groepssessie februari '21

598,-
447,-
Locatie Duivendrecht

Tijdstip van 10:00 tot 12:30 uur

Kwartiertje lopen vanaf metro/trein

Parkeerterrein aanwezig

Gratis parkeren

Samen gaan we van start

Video ervaringen van eerdere deelnemers

Vanwege het Corona zijn alle overige groepssessies voorlopig geannuleerd. 


Kun je niet op deze datum en wil je toch 'Zonder dieet succesvol afvallen?'

Elke week geef ik een webinar die je gratis kunt bijwonen. Hierin vertel ik je wat mijn programma inhoudt. 

Ik geef je de oplossing om toch nu in deze hectische tijd toch al te kunnen beginnen. Je kunt je inschrijven voor dit webinar via onderstaande oranje knop.