Je bent nieuwsgierig naar het nazorg programma, want jij weet

hoe krachtig het werkt wanneer je jouw onbewuste erbij betrekt.

Je hebt het basis programma van IkVeranderWel gevolgd of je zit er nog midden in!


Super leuk dat je nieuwsgierig bent naar wat ik je nog meer te bieden heb. Speciaal voor enthousiaste en trouwe klanten, heb ik een heel speciaal aanbod om het nazorgprogramma met de maagband reset, de nieuwe uitgangspunten en de daarbij behorende veranderingssessies te ontdekken. Ik vind het super leuk om je volledig mee te nemen in deze  aanpak en samen de volgende stappen te maken!


Met zonnige groet,

Bianca

€ 497,-
€ 297,-

Het Nazorgprogramma: 

Blijvend op gewicht!

Na het volgen van het vijf maanden basis programma, kan het zo zijn dat je nog niet op je gewenste streefgewicht zit. De nieuwe vierbaans snelweg is een feit en je bent al goed op weg. Toch weet ik dat sommige de behoefte hebben aan die stok achter de deur, die extra ondersteuning. 


Vandaar dit aanbod, het Nazorgprogramma van ruim 3 maanden met extra ondersteuning. Hierin zit:


 • Een 6 staps protocol om jezelf die boost te geven
 • De maagband reset
 • Optimaliseer je nieuwe zelfbeeld
 • Een motivatie sessie
 • Controle op je eetgedrag sessie
 • En als bonus de 'Uurtjes live met Bianca'

Dit gaat zoals je gewend bent via mp3 sessies, e-mails met extra tips, extra adviezen, trucjes en vooral ook extra neuropsychologische ondersteuning om het pad wat je bent ingeslagen te verstevigen.  

Gun jij jezelf het avontuur om meer vrijheid te ervaren?

Want dat is namelijk wat we dan samen gaan realiseren! 


Met behulp van verschillende technieken en nieuwe transformatie sessies gaan we onze reis samen vervolgen. Want door het toepassen van de allernieuwste en bewezen inzichten, handvatten en technieken om jezelf andere patronen en ander gedrag aan te leren, waardoor jij het leven kunt leiden waar je al jaren van droomt.

Het nazorgprogramma is nog meer gericht op positief denken. Met de tools, technieken en kennis die ik jou leer, kun je allerlei overtuigingen of issues er met wortel en al uittrekken. We gaan nog een laag dieper en verder dan het basis programma. 

We gaan samen verder op doorreis!
Maar waarom zou je?

Misschien denk je nu nog: "Waarom Bianca? Ik heb toch al het basis programma?" 

En dat snap ik. En ik zal je uitleggen waarom dit nazorg programma jou kan helpen om de volgende stappen te maken. 

Eerst maken we die dieper liggende onbewust patronen zichtbaar en dan lossen we het op. Door jouw onbewuste op een andere manier te kietelen. 

Je bent gestart met het basisprogramma maar  je voelt dat er meer te halen valt. De vijf maanden die we al aan de slag zijn gegaan hebben je veel gebracht maar er zijn zeker nog stappen te maken. Je bent al zo in contact met jouw onbewuste processen dat je klaar bent voor de volgende stap.

Uiteraard help ik je om de juiste keuze te maken, ik help je daar stap voor stap bij met hele duidelijke instructies. Het nazorgprogramma is meer gericht op positiviteit en we gaan samen een moodboard maken. Aan die nieuwe versie van jezelf geef jij de juiste kleur, glitter wat nodig is. Want alleen dan ga jij slanker, fitter en met meer zelfvertrouwen door het leven.Want wanneer ga jij écht kiezen voor jezelf ?!?!

We leven in een maatschappij waarbij eten een alles bepalend thema is in ons leven.  Het lijkt wel alsof we niet meer zonder eten kunnen (lees gezelligheid). Je bent ermee opgevoed. En ja, dit thema zit ook nog in mij. 


En dat is helemaal oké, het is een thema die er altijd zal blijven. Ik kan namelijk mijn omgeving niet veranderen (als ik dat überhaupt zou willen). Maar waar wel hoe ik daarop reageer.

Want met de methodes uit het nazorg programma die jij gaat ontdekken leer ik jou te handelen vanuit de visie - Ik heb altijd een keuze. Het is niet zo dat je de verleidingen oplost, dat is onmogelijk. Wel met je gevoelens en gedachten daarover en met als gevolg je gedrag.  

Verlang jij naar.....

Leven in vrijheid, rust, kalmte en focus;

Door controle te krijgen op je eetgedrag gaat dat je zeker lukken. Rust in je hoofd = rust in je lichaam!

Het creëren van jouw ideale toekomst en in je eigen kracht staan;

Door jouw onbewuste bij de volgende stappen te betrekken, is de oplossing binnen handbereik.

Grip krijgen op je eetgedrag;

Opeens ga je daadwerkelijk kiezen voor gezondere eetmomenten, je gaat precies datgene doen wat je altijd al wilde.

Grip krijgen op jouw eigen emoties en heling van diepe emotionele wonden;

Door onderwater te gaan ontmoet je jouw onbewuste en door middel van een aantal specifieke, kleine aanpassingen wordt het bij jou veel lichter. Er komt weer kleur in die verborgen kamer. 

We kijken die draak in de ogen aan;

Door een paar eenvoudige gesprekstechnieken waarin ik je zal begeleiden zal jij in staat zijn om het conflict in jezelf (de draak) op te lossen. 

Vrolijk wakker worden en jezelf vullen met positieve energie;

Loskomen van die schuld en schaamte gevoelens, zorgt voor een goede nachtrust. 

Dan is het nazorg programma jou volgende stap!

€ 497,-
€ 297,-

Drie maanden  nazorg op naar: Blijvend op gewicht!

Ruim 100 dagen met mij aan de slag, waarin we de focus leggen op: 


 • Rust en ontspanning
 • Positiviteit
 • 6 staps protocol om jezelf die boost te geven
 • Het verstevigen van jouw doel
 • Het ontpoppen van die rups tot een vlinder
 • Het in de ogen kijken van jouw interne draak
 • Het opruimen van jouw verborgen kamer

Rups, vlinder, draak, verborgen kamer?!
Ja, deze onderwerpen komen in het nazorg programma aanbod. Zie ook de mooie afbeelding die Klaas heeft gestuurd 


Hiermee gaan we aan de slag, je krijgt weer leuke nieuwe opdrachten en gloednieuwe mp3's en vooral ook extra  ondersteuning om het pad wat je bent ingeslagen te verstevigen. Je krijgt 3 maanden toegang tot het nazorgprogramma en volledige toegang tot het basisprogramma. Als extra mag je ook weer deelnemen aan de  'Uurtjes live met Bianca'.