Overgewicht is straks voor jou ook verleden tijd
net als bij Sarina

Ervaar het meest effectieve online programma en pak de controle terug! 

Blijvend op je ideale streefgewicht!

13+

Jaar ervaring

8 tot 32 kg

Gemiddeld gewichtsverlies

+9000

Deelnemers

Patronen doorbreken is het controle hebben over emoties & gedachten

Wanneer je dit leest, dan ben je nieuwsgierig naar;

Hoe Sarina zo'n mooi resultaat heeft behaald. 


Want waarschijnlijk loop jij er ook tegenaan dat het jou niet lukt om succesvol en blijvend af te vallen via de zoveelste lijn of dieet poging. 

En weet jij bent niet de enige, want dat lukt slechts 4 van de 100 die een dieet volgt. Betekent dat jij geen wilskracht hebt of geen doorzettingsvermogen? Echt niet!

Hoe komt het dan dat je steeds weer terug valt in je oude patronen, dat komt omdat je het juiste deel van je brein er niet bij betrokken hebt.  

Ik help vrouwen al jarenlang om succesvol af te vallen met de virtuele maagband. Om succesvol het streefgewicht te bereiken en te behouden. Dat laatste is heel gemakkelijk door de oorzaak aan te pakken achter je overgewicht. Dat bereik je door de knop tussen je oren om  te zetten. 

Waardoor je niet meer de hele dag met eten bezig bent en succesvol afslankt. Dat klinkt nu misschien nog als een sprookje, maar na het doorlopen van mijn online programma is dat ook voor jou je nieuwe werkelijkheid.

Wat is de sleutel van Sarina haar succes?

Klik op onderstaande oranje knop en lees mee met de afslankreis die Sarina heeft gemaakt.

Sarina zegt: "Veel mensen zeggen "en nu volhouden he? even doorzetten"

Maar zo voelt het niet!

Ik heb in mijn hoofd een knop om kunnen zetten. Dit is "my way of life" geworden inmiddels".

Dit is 'my way of life'

Veel mensen zeggen "en nu volhouden he? even doorzetten" maar zo voelt het niet. Ik heb echt in mijn onderbewuste, in mijn hoofd een knop om kunnen zetten. Dit is "my way of life" geworden inmiddels. 22 kilo eraf inmiddels! Wow! Ik stond er zelf van te kijken vanmorgen. Op naar een gezond gewicht en BMI maar vooral een Sarina die (nu al!) lekker in dr vel zit! 


Ik krijg veel complimenten; dat ik er zelfverzekerder uitzie, dat ik straal, dat motiveert enorm. Ik ben blij als ik naar mezelf in de spiegel kijk, voel eindelijk geen afkeer en walging meer. Bedankt daarvoor!!

Sarina

Alle voordelen op een rij
van het online programma

WAT KUN JE VERWACHTEN GEDURENDE HET VIJF MAANDEN PROGRAMMA;

 • Ik breng je in contact met het belangrijkste deel van je brein.
 • Je ontvangt je beste vriend(in) - de virtuele maagband.
 • Vanaf dag 1 ga je de eerste veranderingen al opmerken.
 • Je leert makkelijker en sneller te luisteren naar de signalen van je lichaam.
 • Je stopt met eten zodra je voldaan bent.
 • Je gaat automatisch kiezen voor (nog) gezondere maaltijden.
 • Het emotie-eten is passé.
 • Je sabotages stoppen.
 • Je lichaam wordt een vetverbrandingsmachine.
 • Je valt op een gezonde en veilige manier af.
 • Je slechte gewoontes veranderen naar positieve gewoontes.
 • Je voelt je energieker en fitter, bewegen is zelfs leuk.
 • Je hebt geen enkele behoefte aan tussendoortjes.
 • Je kunt makkelijker 'Nee' zeggen tegen snoep, chips, gebak, alcohol.
 • Je kijkt in de spiegel en je bent trots op jezelf.

Benieuwd welke modules wij gaan toepassen?

1: Intentie en contract

Na inschrijving ontvang je automatisch en direct jouw inlog gegevens. Daarna kun je wanneer het jou uitkomt starten met het programma. Wil je bijvoorbeeld morgen starten of volgende maand, jij kunt zelf beslissen!

Vanuit de neurowetenschap weten we dat het brein werkt op doelstellingen. Je hebt een doel nodig en gelukkig heb jij dat want anders zou je dit nu niet lezen. Toch weet ik uit ervaring dat mijn cliënten hier te kort bij stilstaan. Vandaar dat we beginnen met de juiste intentie te zetten en een contract. Pas als die goed zijn, gaan we stap voor stap verder voor een optimaal resultaat. Het contract sluit je uiteindelijk af met jezelf. Je spreekt af dat je na het online programma slanker, fitter en gezonder bent. 

2: Bewezen opdrachten

Tijdens het vijf maanden begeleidingstraject ontvang je diverse opdrachten om jouw onbewuste te ondersteunen om de veranderingen te maken op zowel je eetgedrag, je gewoontes als je gedachten over jezelf. En wellicht wel het belangrijkste: we pakken de oorzaak van je overgewicht bij de bron aan!

Samen zorgen we ervoor dat jij zo ontspannen bent om vervolgens de virtuele maagband te ontvangen. Door dit geweldige hulpmiddel gaat jouw onbewuste inzien, wat jij bewust altijd al wilde, die slankere, fittere en gezonde jij! Na deze sessie verandert niet alleen je hongergevoel, maar ook je (eet)gedrag en je behoefte aan suikers. En net zo belangrijk je kunt gewoon eten wat jij wilt, net als de rest van het gezin!

Je ontvangt dus jouw nieuwe vriendin zodat zij jou ondersteunt om jezelf niet te overeten en je pakt de controle terug door weer te luisteren naar de signalen van je lichaam. 

Voordat je de virtuele maagband ontvangt, kun je je maag vergelijken met een fles pompoen. Voor sommige rekt die uit tot een grote meloen op het moment dat je teveel eet. Dit zorgt voor een vol, opgeblazen gevoel en ervaar je zo'n energieloos gevoel. Gevolg even uitbuiken op de bank! 

3: Begeleiding zelfs onderweg op reis

Het online programma bestaat voornamelijk uit korte video's, informatie, opdrachten, tips en diverse mp3 hypnotherapie sessies. Elke sessie werk je op een ander thema om zo op onbewust niveau die verandering te maken zodat je blijvend afslankt. 


De sessies zijn door mij persoonlijk ingesproken, je kunt ze in je eigen vertrouwde omgeving beluisteren wanneer het jou uitkomt. Tijdens de sessies breng ik jouw brein in een diepe staat van ontspanning, de staat tussen wakker en slapen in. Op deze manier ontstaat er een opening naar het onderbewuste. Dat is de plek waar jouw gewoontes, patronen, overtuigingen, normen, waarden, je gevoelens en emoties liggen.

Jouw onderbewuste is als een spons, het zal alle informatie en positieve suggesties gemakkelijk opnemen. Je zult merken dat je je na de sessies heerlijk fris, licht, opgeruimd en ontspannen voelt.

Want vermoedelijk heb jij ook tijdens die dieet pogingen ervaren dat je steeds weer terugviel in je oude patronen, je oude gedrag. Met dit programma ga jij juist die patronen transformeren, er met wortel en al uittrekken. Want dat is nodig om blijvend succesvol te zijn.

4: vijf maanden support

Tijdens het vijf maanden begeleidingstraject ontvang je diverse opdrachten om jouw onbewuste te ondersteunen om de veranderingen te maken op zowel je eetgedrag, je gewoontes als je gedachten over jezelf. En wellicht wel het belangrijkste: we pakken de oorzaak van je overgewicht bij de bron aan!

Door te werken met wetenschappelijk bewezen technieken zoals hypnose, de virtuele maagband, 

Vaak ontvang ik binnen 10 dagen na de installatie sessie dat men zich meteen al energieker, fitter voelt en dat het nog nooit zo makkelijk is geweest om je te houden aan de kleinere eetmomenten, zonder te snoepen en te snaaien

Wil jij blijvend afvallen met directe begeleiding en in je eigen tijd?

Verantwoord afvallen met ons online programma

Met mijn krachtig online programma kun je nu heel eenvoudig vanuit huis starten met mijn vijf maanden intensieve begeleiding. Ik ben jouw gids op de reis die je eindigt als een slanker, fitter en energiekere nieuwe versie van jezelf.  

Gratis webinar Zonder dieet op je streefgewicht

In mijn online webinar vertel ik je alles over mijn 5G methodiek, de 5 pilaren die zorgen voor blijvend resultaat. En ik vertel de 10 geheimen waarom dit jou tot nu toe niet is gelukt. Ik vertel je ook hoe je voorkomt dat je terugvalt in je oude patroon. 

En nog een paar reacties van degene die jou zijn voorgegaan:

null


null

null


null

null
null
Ik voel mij heerlijk & al 17 kilo kwijt!

Bianca, Ik voel me heerlijk, ik ben nu al meer dan 17 kilo kwijt, gaat hartstikke goed. Zelfs in de vakantie ging het me makkelijk af. Ik ben nog nooit zo blij geweest!

Monique Greven
Mijn diabetes is gegaan van 15.5 naar 6.7
Met mij gaat het super en dan bedoel ik zowel in gewicht als mentaal. Met mijn diabetes ben ik van 15.5 naar 6.7. Dus mijn gezondheid staat centraal Bianca. Wat wil ik nog meer.
Adrie Talakua
€ 598,-
€ 397,-

Sarina heeft voor jou een extra korting geregeld op het online programma

Met dit programma heb je toegang tot een overcompleet persoonlijke platform met alle programma's van Bianca L'abée. Ontdek jouw kwaliteiten, reken af met onzekerheden, die overtollige kilo's en belemmerende overtuigingen en word die betere versie van jezelf. 


 • Vanaf dag 1 ga je de eerste veranderingen al opmerken
 • Je leert makkelijker en sneller te luisteren naar de signalen van je lichaam
 • Je gaat automatisch kiezen voor (nog) gezondere maaltijden
 • Het emotie-eten is passé
 • Je sabotages stoppen
 • Je lichaam wordt een vetverbrandingsmachine
 • Je slechte gewoontes veranderen naar positieve gewoontes
 • Je voelt je energieker en fitter, bewegen is zelfs leuk


En dat allemaal online vanuit je eigen huis te volgen en je behoudt een jaar lang toegang!


Ken jij ons ook van TV?
Wij zijn bekend van RTL4