arrow_drop_up arrow_drop_down

Jouw ideale streefgewicht in 3 uur?

Weg met je overgewicht door de kracht van je onbewuste

973+

Het aantal deelnemers dat jou al is voorgegaan

5 tot 50 kilo

Je bepaalt zelf je streefgewicht en dus ook de kilo's die je kwijtraakt.

8+ jaar

Ervaring in professionele begeleiding van groepen

Lastig & moeilijk afvallen...

Mijn naam is Bianca L'abée en ik ben als hypnotherapeut gespecialiseerd in afvallen. Daarnaast leid ik al jaren collega hypnotherapeuten op. 

Ik heb inmiddels al zoveel mensen een nieuwe leefstijl aangeleerd met de hypnotische maagverkleining, dat ik zeker weet dat het ook voor jou heel eenvoudig zal zijn om die knop om te zetten. Waardoor je niet meer de hele dag met eten bezig bent en succesvol afslankt. Dat klinkt nu misschien nog als een sprookje, maar na het doorlopen van mijn programma is dat ook voor jou je nieuwe werkelijkheid.

Simpel en gemakkelijk afvallen

Nadat ik slechts één ochtend met jou heb gewerkt, doet jouw onbewuste de rest. Na die ochtendsessie verandert niet alleen je hongergevoel, maar ook je eetgedrag en je behoefte aan suikers. Je hebt geen behoefte meer aan snaaien. Je eet dan alleen nog maar gezond en de continue gedachte aan eten verdwijnt.


Dan lukt het jou dus ook om je streefgewicht te bereiken!


Meer dan 80% van de deelnemers komt uiteindelijk terecht op zijn of haar streefgewicht. Voor sommigen is dat misschien slechts een paar kilo minder, voor anderen kan dat tot 50 kilo minder zijn. 

Meld mij aan

Heerlijk, ben nu al meer dan 8 kilo kwijt, gaat hartstikke goed.


Liesbeth Coenders

De nieuwe Nancy 3.0

In 9,5 maanden tijd -45kg van maat 52 naar 36/38!  Trots, blij, fit en gezond! 

Nancy de Vries

9 maanden en 33 kilo geleden ben ik begonnen. Dank je wel voor alle support.


Annemarie Coeveringhe

Herken jij jezelf in de volgende punten?

Je ziet er tegenop  

Je hebt al zoveel pogingen gedaan zonder blijvend resultaat. Of je hebt nog geen dieet gevolgd, want je weet hoe moeilijk het kan zijn.

Je bent bang 

Je bent bang dat je niet sterk genoeg bent. De motivatie ontbreekt en je bent boos op jezelf. Elke poging voelt als falen.

Als je in de spiegel kijkt 

Als je in de spiegel kijkt, herken je jezelf niet meer. Je vraagt je af waar is het mis gegaan. Het liefst kijk je niet meer in de spiegel.

Je kinderen en partner klagen dat je steeds chagrijnig bent

De omgeving ziet jou als een blij en vrolijk persoon, maar thuis ben je niet te genieten. Je reageert het blijkbaar af op je gezin.

Het eten heeft grip op jou terwijl je verlangt naar grip op eten

Je neemt je voor om geen tussendoortjes te nemen, maar voor je het weet struin je je woning af om te snaaien!

Je bent bang dat je straks last krijgt van je gewrichten

Door al die extra kilo's die je elke dag met je meezeult, merk je dat je knieën en heupen het steeds moeilijker krijgen.

Een eetverslaving is een
mentale kwestie

  • Ik weet dat jij het zat bent dat je eetgedrag en gewicht je leven beheersen. 
  • Ik weet dat jij klaar bent met je saboterend gedrag, die belemmerende gedachtes
  • Ik vermoed dat jij ook alle slavelden al leeg gegeten hebt wat ook niet hielp
  • Ik weet dat de oplossing vaak niet eens in je eetgedrag zit
  • Ik vermoed dat bij jou de emotie en stress je behoefte aan overmatig eten en snoepen versterkt.

Ervaringen over de groepssessie 

Welke stappen doorlopen wij samen 

om succesvol af te slanken  

Module 1: de voorbereiding

Een week voor de groepssessie starten we met de voorbereiding. Via e-mail ontvang je diverse opdrachten en informatie. In een tweetal video's leg ik je uit hoe het komt dat je huidige pogingen zijn mislukt. Ik stuur je een intake formulier met een aantal vragen, zodat je tijdens de groepssessie niet alle ins en outs met de groep hoeft te delen. Je ontvangt ook een voorbereidende mp3 waarin ik contact maak met jouw onbewuste. Dan heb je direct al je (eerste) ervaring met hypnose. Hierdoor begin je goed voorbereid aan de groepssessie.

Module 2: het voorgesprek

Elke groepssessie begint met een kop koffie of thee. Daarna vertel ik je in het voorgesprek wat het gehele programma inhoudt en wat je kunt verwachten tijdens de vijf maanden intensieve begeleiding. Ik vertel je precies hoe het werkt in je brein, wat je valkuilen kunnen zijn, hoe die te herkennen en hoe ermee om te gaan. En uiteraard is er genoeg ruimte voor eventuele vragen.

Module 3: de hypnotherapie sessie

Na het voorgesprek starten we met de volgende stap op weg naar die nieuwe betere versie van jezelf. Samen zorgen we ervoor dat jij zo ontspannen bent om vervolgens de virtuele maagband te ontvangen. Wat ik noem jouw 'nieuwe beste vriend'. Door dit geweldige hulpmiddel gaat jouw onbewuste inzien, wat jij bewust altijd al wilde, die slankere, fittere en gezonde jij! Na de ochtendsessie verandert niet alleen je hongergevoel, maar ook je (eet)gedrag en je behoefte aan suikers.

Module 4: 5 maanden begeleiding

Zodra je de installatie van de maagband hebt ondergaan, reageer je weer op de natuurlijke manier op de signalen van je lichaam. De knop is om! Tijdens de vijf maanden intensieve begeleiding aan de hand van e-mails, video opdrachten en mp3 hypnotherapie sessies zal je merken dat je stap voor stap die veranderingen maakt, die ervoor gaan zorgen dat je een nieuwe leefstijl aanleert. Dit is niet alleen op het gebied van je eetgedrag. Ook wordt er aandacht geschonken aan  (eventuele) onderliggende problematiek, je sabotage's, het emotie-eten, je gedachten over jezelf en je gewoontes. We trommelen het op om het daarna verder op te ruimen. Het gaat om het vier G-schema: Gedachten - Gewoontes - Gedrag waardoor er een verandering komt in je Gewicht. 

Na het programma ervaar je het volgende

Je hebt een virtuele maagband

(je beste vriend)

Je beste vriend - de virtuele maagband - gaat nu met je meewerken. De weerstand die je altijd voelde is opeens verdwenen.

Na de groepssessie val je af op een gezonde manier

Je zult merken dat het ineens heel simpel is om je te houden aan gezonde eetmomenten. Zonder drang naar hartig of zoetigheid!

Je bent sneller voldaan en denkt minder aan eten

Je ervaart weer het signaal van je lichaam       "Ik ben voldaan"' en dat alleen al zorgt ervoor dat je ook echt genoeg hebt.  

Je hoeft minder veel te eten op feestjes en borrels

Opeens is het heel eenvoudig om 'nee' te zeggen. Zelfs bij vrienden of op een feestje, je taalt niet meer naar dat extra's.

Je ervaart veel meer energie in je dagelijks leven

Na één week heb je al meer energie in je lichaam en voel je je fitter om nu wel te gaan bewegen. Dit herstel gaat maandenlang door.

Je hele lichaam gaat in verbrandingsstand

Doordat je nu wel naar je lichaam luistert, gaat je lichaam automatisch in de vetverbranding in plaats van in de spaarstand.

Je gezondheid gaat vooruit

Vooral in de eerste maanden valt het je op hoe snel je lichaam afslankt. Je doet  steeds meer de dingen die je graag wilt. 

Je krijgt respect uit je omgeving

Je omgeving zal zien hoe goed jij bezig bent en de complimentjes komen uit onverwachtse hoeken. Je naasten zijn trots op je!

Je kunt gewoon weer uit eten

Vanaf dag één weet jij dat je alles mag eten wat je maar wilt. En als je dan toch uiteten gaat, neem je gewoon alles wat je lekker vindt.

Je komt erachter dat het eenvoudig is

Je had nooit verwacht dat het zo eenvoudig zou zijn. Je gelooft het pas als je bent gestart met het programma. Zo makkelijk!

Nee kunnen zeggen tegen zoetigheid

Je kunt gewoon nee zeggen als iemand je iets aanbiedt. En je voelt je daar heel trots bij. Je ziet je naasten eten en het doet je verder niets.

Je bent je bewust van je eigen gedrag

Tijdens de begeleiding ontdek je wat jou heeft gesaboteerd. Je krijgt de technieken om dit om te zetten. Die knop gaat om!

Nu tijdelijk GRATIS extra ondersteuning t.w.v. + 5 maanden begeleiding & €500 korting

Want tijdens de groepssessie vertellen wij jou precies welke denkfouten jij denkgoed kunt maken. 

Zodat je onbewuste nog sneller resultaten laat zien. 

En tijdens het volledige programma van maar liefst vijf maanden begeleiding, geven wij je onder andere diverse tips en adviezen hoe je op onbewust niveau nog meer veranderingen kunt maken.


En eigenlijk kost het je helemaal niets! Want iedereen die mijn programma volgt merkt het direct in hun uitgave patroon. Je hebt minder eetmomenten, je  snoept en snaait niet meer en reken dat maar eens uit. Wat kost dat jou dat? Dit programma heeft je na een jaar slecht  € 1 euro per dag gekost!

€ 897,-
€ 397,-

Vandaag is er dus met een reden:

 LET OP! Mijn groepen zitten bijna altijd vol


Besluit jij vandaag dat het eindelijk afgelopen is met die eeuwige strijd tegen de weegschaal en het eten.


Het 'ik verander wel' programma bestaat naast de groepssessie uit een zeer intensieve begeleiding waaronder mails, video's en nog eens zeven mp3 sessies, die je kunt herhalen zolang nodig is. 


Ontdek dat afvallen wel leuk kan zijn! Hoe dan? Omdat jij alles mag eten wat jij wilt! 

Bekijk de beschikbaarheid

Deelnemers Voor en Na de groepssesie

Nancy is in 8 maanden 38 kilo lichter geworden
Betty is in 9 maanden 31 kilo kwijt geraakt

De weegschaal van Luciënne geeft nu 20 kilo minder aan

Minthe Raven

Het mooiste is ....

" Ik heb geen moeite meer met die momenten.

Ik kijk naar al dat eten, haal een keer diep adem, en dan is de behoefte alweer weg."

De extra garantie die ik geef:

Garantie 1:

Na inschrijving kun je altijd nog terug. Zolang de groepssessie nog niet heeft plaatsgevonden kunt je altijd nog afzeggen. Je krijgt je inschrijfgeld gewoon terug. 

Garantie 2:

Kun je niet op de door jou gekozen dag? Dan schuiven we jouw inschrijving gewoon door naar de eerst volgende datum waarop je wel kunt. Geen enkel probleem.

Garantie 3:

Niet goed - geld terug! Ik weet 100% zeker dat deze methode werkt en daarom geef ik je 14 dagen de tijd om dat zelf te ondervinden. Als je dan toch besluit dat het programma niets voor jou is, krijg je zonder gedoe je geld terug. 1 mailtje is voldoende.

Meld je aan en krijg toegang tot dit


exclusieve programma!


Met een waarde van €897 voor slechts €397

Groepssessie op maandag 26 oktober 

- Locatie Duivendrecht

- Tijdstip van 10:00 tot 12:30 uur

- Kwartier lopen vanaf metro / trein

- Parkeerterrein aanwezig

- Gratis parkeren

Er zijn nog plaatsen beschikbaar!


Groepssessie in

 2021    

- Locatie Duivendrecht

- Tijdstip van 10:00 tot 12:30 uur

- Kwartier lopen vanaf metro / trein

- Gratis parkeren

Binnenkort bekend, wil je op de hoogte gehouden worden stuur mij dan een mailtje naar Bianca@ikveranderwel.nl

Vanwege het CoronaVirus zijn alle overige groepssessies voorlopig geannuleerd. 


Kun je niet op deze datum en wil je toch 'Zonder dieet succesvol afvallen?'

Elke week geef ik een webinar die je gratis kunt bijwonen. Hierin vertel ik je wat mijn programma inhoudt. 

Ik geef je de oplossing om toch nu in deze hectische tijd toch al te kunnen beginnen. Je kunt je inschrijven voor dit webinar via onderstaande oranje knop.