Afslanken zonder dieet! 

Dat kan écht! met de kracht van jouw nieuwe mindset

1738+
deelnemers
6 > 40 kilo

Gewichtverlies door het programma

11+ jaar

Ervaring

Doen wat je altijd hebt gedaan brengt geen verandering

Mijn naam is Bianca L'abée en ik ben gespecialiseerd in afvallen. Daarnaast leid ik al jaren collega therapeuten op. 

Ik heb inmiddels al zoveel mensen een nieuwe leefstijl aangeleerd met deze unieke methode, dat ik zeker weet dat het ook voor jou heel eenvoudig zal zijn om die knop om te zetten. Waardoor je niet meer de hele dag met eten bezig bent en succesvol afslankt.

Dat klinkt nu misschien nog als een sprookje, maar na het doorlopen van mijn online programma is dat ook voor jou je nieuwe werkelijkheid.

Meer dan 80% van de deelnemers komt uiteindelijk terecht op zijn of haar streefgewicht. Bij sommigen gaat het misschien om slechts een paar kilo minder, voor anderen kan dat tot 50 kilo minder zijn. 

Verandering en resultaat met het online programma

Want bijna iedereen die mijn programma volgt geeft dezelfde reactie: Ik wist niet dat het zó eenvoudig kon zijn! 

Nadat jij de voorbereiding hebt gevolgd, is het tijd om de knop om te zetten. Zodat niet alleen je hongergevoel verandert, maar ook je eetgedrag en je behoefte aan suikers. Je hebt geen behoefte maar aan snaaien. Je eet dan alleen nog maar gezond en de continue gedachten aan eten verdwijnt. 

Hoe dan, Bianca?

Ik zet namelijk de krachtigste hulpbron in die ieder persoon heeft: je eigen brein, jouw onderbewuste! Met een uitermate hoog succespercentage van 82 procent.

In mijn krachtige online programma help ik je van jouw aangeleerde (eet)gedrag en (eet) gewoonten af. Zodat ook jij je streefgewicht behaald. De kracht van dit online programma ligt uiteraard in de mogelijkheid om onderdelen te herhalen naar eigen behoefte. En mocht je na vijf maanden je doelstelling nog niet hebben behaald, dan kun je het programma gewoon voortzetten.

Heerlijk, ben nu al meer dan 8 kilo kwijt, gaat hartstikke goed. Ik hoefde niet veel af te vallen, toch lukte het mij voorheen niet. 


Liesbeth Coenders

De nieuwe Nancy 3.0

In 9,5 maanden tijd -45kg van maat 52 naar 36/38!  Trots, blij, fit en gezond! 

Nancy de Vries

Voorheen was ik degene die de pan leeg at. Nu ben ik  -25 kilo lichter, ik mis ze niet en ik hoef ze ook NOOIT meer terug!


Tina Mulder

Weg met de volgende vragen & onzekerheden?

Elke poging om af te vallen mislukt

Je kijkt in de spiegel en voelt je ongelukkig

Je weet inmiddels alles over voeding en lijnen

Je kijkt op tegen de zomer vanwege je badpak

Een eetprobleem is (vaak) een psychisch probleem

Herken jij jezelf dat wanneer je een dieet hebt gevolgd dat je weer terugvalt in je oude gedrag en gewoontes? Dit gedrag en deze gewoontes kun je vergelijken met een vierbaans snelweg in je brein. Vandaar dat ik tijdens het vijf maanden programma werk aan de onbewuste (emotionele) oorzaken.

Na vele jaren ervaring en honderden geslaagde sessies weet ik precies hoe ook jij gemakkelijker je streefgewicht behaalt en behoudt.

Want wat zou je doen als het nu eens wel heel gemakkelijk kan zijn om op je ideale streefgewicht te komen en te blijven? Als jij ook van die ellendige rotkilo's af wilt, schrijf je dan in voor het online programma.

Ik wil vandaag beginnen!

Ervaringen over het online programma

Jaaaaaaa 13 kilo eraf!!!

 Ik eet eigenlijk 3x per dag alles mee met het gezin, wat voor mij echt belangrijk is. Het enige verschil is dat ik  minder eet dan voorheen.

 Ik moest wel lachen toen mijn vriendin zei: Hoe lang ga je nog door met dit?Mensen snappen niet dat je zonder dieet zo kan afvallen! Ik vind het vooral bijzonder dat je niet echt honger/trek ervaart.


Bianca, ik kan je nooit genoeg bedanken!!

Linda

Hoi Bianca,


Het gaat kan ik wel zeggen heel goed buiten verwachting, ik ben nu 17 kg afgevallen en voel me heerlijk de acht regels leef ik zo goed mogelijk na. Ik sport nu 2x in de week en ga elke dag een uurtje wandelen (voorheen was dat ondenkbaar) en voel me daar heel goed bij dus.... 


Bij deze een zeer tevreden vrouw 


Bep

Het geluk zit in mij.

Ik stond op de wachtlijst om in augustus 2018 een 'echte' operatieve maagband te ondergaan.

Mijn longcapaciteit was slechts 48%. Mei 2018 nam ik deel aan de groepssessie en afgelopen oktober 20 kilo lichter en mijn longcapaciteit is met 5% verbeterd. Wat ben ik een gelukkig mens. Door Bianca ben ik nu een ander mens, zelfverzekerd, gelukkig, slanker gewoon de nieuwe IK.


Lucienne

Welke modules krijg je in het online programma

Intentie en contract

Na inschrijving ontvang je automatisch en direct jouw inlog gegevens. Daarna kun je wanneer het jou uitkomt starten met het programma. Wil je bijvoorbeeld morgen starten of volgende maand, jij kunt zelf beslissen!

Vanuit de neurowetenschap weten we dat het brein werkt op doelstellingen. Je hebt een doel nodig en gelukkig heb jij die want anders zou je dit nu niet lezen. Toch weet ik uit ervaring dat mijn cliënten hier te kort bij stilstaan. Vandaar dat we beginnen met de juiste intentie te zetten en een contract. Pas als die goed zijn, gaan we stap voor stap verder voor een optimaal resultaat. Het contract sluit je uiteindelijk af met jezelf. Je spreekt af dat je na het online programma slanker, fitter en gezonder bent. 

Diverse opdrachten

Tijdens het vijf maanden begeleidingstraject ontvang je diverse opdrachten om jouw onbewuste te ondersteunen om de veranderingen te maken op zowel je eetgedrag, je gewoontes als je gedachten over jezelf. En wellicht wel het belangrijkste we pakken de oorzaak van je overgewicht bij de bron aan!

Samen zorgen we ervoor dat jij zo ontspannen bent om vervolgens de virtuele maagband te ondergaan. Door dit geweldige hulpmiddel gaat jouw onbewuste inzien, wat jij bewust altijd al wilde, die slankere, fittere en gezonde jij!

Na deze sessie verandert niet alleen je hongergevoel, maar ook je (eet)gedrag en je behoefte aan suikers. En net zo belangrijk je kunt gewoon eten wat jij wilt, net als de rest van het gezin!

Vaak ontvang ik binnen 10 dagen na de installatie sessie dat men zich meteen al energieker, fitter voelt en dat het nog nooit zo makkelijk is geweest om je te houden aan de kleinere eetmomenten, zonder te snoepen en te snaaien.

Verschillende mp3's

Het online programma bestaat voornamelijk uit korte video's, informatie, opdrachten, tips en diverse mp3 transformatie sessies. Bij elke sessie werken op een ander stuk om zo op onbewust niveau die veranderen te maken zodat je blijvend afslankt. 


De audio's zijn door mij persoonlijk ingesproken, je kunt ze in je eigen vertrouwde omgeving beluisteren wanneer het jou uitkomt. Tijdens de sessies breng ik jouw brein in een diepe staat van ontspanning, de staat tussen waken en slapen in. Op deze manier ontstaat er een opening naar het onderbewuste. Dat is de plek waar jouw gewoontes, patronen, overtuigingen, normen, waarden en gevoelens en emoties liggen. Jouw onderbewuste is als een spons, het zal alle informatie en positieve suggesties gemakkelijk opnemen. Je zult merken dat je je na de sessies heerlijk fris, licht, opgeruimd en ontspannen voelt.

Want vermoedelijk heb jij ook tijdens die dieet pogingen ervaren dat je steeds weer terugviel in je oude patronen, je oude gedrag. Met dit programma ga jij juist die patronen transformeren. 


5 maanden begeleiding

Zodra je de maagband sessie hebt ondergaan, reageer je weer op de natuurlijke manier op de signalen van je lichaam. De knop is om!

Tijdens de vijf maanden intensieve begeleiding aan de hand van e-mails, video opdrachten en mp3 transformatie sessies zal je merken dat je stap voor stap die veranderingen maakt, die ervoor gaan zorgen dat je een nieuwe leefstijl aanleert. Dit is niet alleen op het gebied van je eetgedrag. Ook wordt er aandacht geschonken aan  (eventuele) onderliggende problematiek, je sabotage's, het emotie-eten, je gedachten over jezelf en je gewoontes. We trommelen het op om het daarna verder op te ruimen.

Het gaat om het vier G-schema: Gedachten - Gewoontes - Gedrag waardoor er een verandering komt in je Gewicht. 

 

Na het programma ervaar je het volgende:

Je hebt een virtuele maagband

(je beste vriend)

Je beste vriend - de virtuele maagband - gaat nu met je meewerken. De weerstand die je altijd voelde is opeens verdwenen.
Je zult merken dat het ineens heel simpel is om je te houden aan gezonde eetmomenten. Zonder drang naar hartig of zoetigheid!
Na één week heb je al meer energie in je lichaam en voel je je fitter om nu wel te gaan bewegen. Dit herstel gaat maandenlang door.
Vooral in de eerste maanden valt het je op hoe snel je lichaam afslankt. Je doet  steeds meer de dingen die je graag wilt. 
Je ervaart weer het signaal van je lichaam       "Ik ben voldaan"' en dat alleen al zorgt ervoor dat je ook echt genoeg hebt.  
Doordat je nu wel naar je lichaam luistert, gaat je lichaam automatisch in de vetverbranding in plaats van in de spaarstand.

Je lichaam gaat in de verbranding-stand 

Door al dat diëten is je lichaam van de rel en in de spaarstand geschoten. Nu ga jij en je lichaam weer samenwerken. 
Die knop gaat om! Je gaat andere manieren creëren, waardoor het eenvoudig is om van al dat zoets, hartigs en ongezonds af te blijven. 
Vanaf dag één weet jij dat je alles mag eten wat je maar wilt. En als je dan toch uiteten gaat, neem je gewoon alles wat je lekker vindt.
ik ga jou niet opleggen wat je wel en niet mag. Want alles wat je NIET mag wil je juist. Gewoon met het gezin hetzelfde eten!

Je mag genieten van een heerlijk wijntje 

Op zijn tijd moet dat toch kunnen?  Met dit programma kan dat, want het namelijk geen dieet. 
Alle mp3 sessies heb je tot je beschikking en kun je beluisteren wanneer en zo vaak jij dat wilt. Dit werkt super krachtig!

Nu met een extra €150 korting op het programma

Door alle ervaringen van de vele clienten die ik in mijn praktijk en groepssessies heb gezien, weet ik precies wat goed werkt en heb ik een mega sterk alternatief programma voor jou in elkaar gezet. Het is zo ontwikkelt dat jij door het volgen van de stappen die ik je geef, jouw gewenste gewicht op een simpele en leuke manier gaat behalen.


Dit programma kun je direct mee beginnen en vanuit je eigen huis en in je eigen tijd. Nieuwsgierig?  

Minthe Raven

" Ik heb geen moeite meer met die momenten.

Ik kijk naar al dat eten, haal een keer diep adem, en dan is de behoefte alweer weg."

€ 598,-
€ 467,-

Afvallen is nog nooit zo leuk geweest met dit uniek afslankprogramma! 

Deze manier van afvallen is als een feestje! Waarom?


Omdat je alles mag eten wat je wilt! Ik leg jou niets op. Door te luisteren naar je lichaam ga jij als vanzelf de juiste keuzes maken. 


Stap jij nu aan boord zodat jij in je eigen tijd en online een levens-veranderende reis gaat maken?

100% garantie en geld terug als je niet tevreden bent

Ik ben zo overtuigd van de kracht van mijn online programma, dat ik je een 100% niet goed/geld terug garantie geef. Als jij binnen 2 weken na aankoop van mijn programma niet tevreden bent, dan krijg je uiteraard je geld terug. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is mij een bericht sturen. Dan regel ik de rest. Even goede vrienden.