Afvallen gaat straks moeiteloos

Met de nieuwste methodiek en gebaseerd op de kracht van je onbewuste!

Ja, ik klik hier omdat ik gemakkelijk wil afvallen

12+ jaar

jaar ervaring

6 tot 32 kg

Gemiddelde gewichtsverlies

9540+

Deelnemers

Was je sceptisch?

In deze video vraag ik aan Sarina, 

deelnemer aan mijn online programma

of ze sceptisch was over deze manier van afslanken. Bekijk de video voor haar reactie!

"Nu ga ik echt stoppen" met emotie eten  

Dat was wat Tina zei tegen haar man en vriendinnen.

En weet meer dan 9.540 mensen die mijn programma heeft gevolgd geeft dezelfde reactie, net als Tina Rover:

En ik wist niet dat het zó eenvoudig kon zijn! 

Nadat jij de voorbereiding hebt gevolgd, is het tijd om de knop om te zetten. Zodat niet alleen je hongergevoel verandert, maar ook je eetgedrag en je behoefte aan suikers. 

Je hebt geen behoefte meer om te snaaien. Je eet dan alleen nog maar gezond en de continue gedachten aan eten verdwijnt. 

Doordat  de deelnemers de kracht van hun onbewuste inzetten, komen zij uiteindelijk terecht op hun streefgewicht. Bij sommigen gaat het misschien om slechts een paar kilo minder, voor anderen kan dat tot 45 kilo minder zijn. 

Patronen doorbreken is het controle hebben over emoties & gedachten

Hoeveel diëten en/of pogingen hebt jij al ondergaan? 5, 7 of ben je net als half Nederland inmiddels de tel kwijt? 

Ken jij iemand die door een dieet te volgen langer dan een jaar op haar streefgewicht zit? De kans is klein. Dat lukt slechts 4 van de 100 die een dieet volgt. Betekent dat die overige 96 niet gemotiveerd waren? Zeker niet! 

Want hoe komt het dat je steeds weer terug valt in je oude patronen, dat komt omdat je het juiste deel van je brein er niet bij betrokken hebt.  


Het vijf maanden programma zorgt ervoor dat jij een nieuwe leefstijl aanleert. 


Ik help vrouwen al jarenlang om succesvol af te vallen met de virtuele maagband. Om succesvol het streefgewicht te bereiken en te behouden. Dat laatste is heel gemakkelijk door de oorzaak aan te pakken achter je overgewicht. Dat bereik je door de knop tussen je oren om te zetten. 

 Waardoor je niet meer de hele dag met eten bezig bent en succesvol afslankt. Dat klinkt nu misschien nog als een sprookje, maar na het doorlopen van mijn online programma is dat ook voor jou je nieuwe werkelijkheid.


Lucienne zegt: "Ik stond op de wachtlijst voor een echte maagverkleining. Ik ben zo blij dat ik je ben tegengekomen Bianca. Ik ben een gelukkig mens, voel me fijn, lekker in mijn vel en 23 kilo lichter!"

Ik kan je nooit genoeg bedanken!

Jaaaaaaa 17 kilo eraf!!!

 Ik eet eigenlijk 3x per dag alles mee met het gezin, wat voor mij echt belangrijk is. Het enige verschil is dat ik  minder eet dan voorheen.


 Ik moest wel lachen toen mijn vriendin zei: Hoe lang ga je nog door met dit? Mensen snappen niet dat je zonder dieet zo kan afvallen! Ik vind het vooral bijzonder dat je niet echt honger/trek ervaart.


Bianca, ik kan je nooit genoeg bedanken!!

Linda Keijzer 
Zelfverzekerd, gewoon de nieuwe IK!

Het geluk zit in mij. Ik stond op de wachtlijst om in augustus 2018 een 'echte' operatieve maagband te ondergaan.


Mijn longcapaciteit was slechts 48%. Mei 2018 ben ik begonnen en vijf maanden later 23 kilo lichter en mijn longcapaciteit is met 5% verbeterd.


Wat ben ik een gelukkig mens. Door Bianca ben ik nu een ander mens, zelfverzekerd, gelukkig, slanker gewoon de nieuwe IK.

Lucienne van Langendonck 
Dit is 'my way of life'

Veel mensen zeggen "en nu volhouden he? even doorzetten" maar zo voelt het niet. Ik heb echt in mijn onderbewuste, in mijn hoofd een knop om kunnen zetten. Dit is "my way of life" geworden inmiddels. 22 kilo eraf inmiddels! Wow! Ik stond er zelf van te kijken vanmorgen. Op naar een gezond gewicht en BMI maar vooral een Sarina die (nu al!) lekker in dr vel zit! 


Ik krijg veel complimenten; dat ik er zelfverzekerder uitzie, dat ik straal, dat motiveert enorm. Ik ben blij als ik naar mezelf in de spiegel kijk, voel eindelijk geen afkeer en walging meer. Bedankt daarvoor!!

Sarina Verbunt

Zo help ik jou om blijvend af te vallen

Afvallen zonder strak eetschema

Gewoon met het gezin mee eten. Geen onthouding. Belangrijkste is dat we de oorzaak aanpakken. 

De juiste tools en technieken aanleren

Door de inzet van wetenschappelijk bewezen veranderingstechnieken. Zet jij die knop tussen de oren om. 

Afvallen zonder intensieve work-out

Ik geloof in verandering door actief aan jezelf te werken. Door inzichten en persoonlijke doorbraken. 

Elke dag nieuwe inzichten

Stap voor stap ga jij die veranderingen maken die nodig zijn om op je streefgewicht te blijven.

5 Maanden intensieve begeleiding

Het programma bestaat uit diverse mails en korte video's. Zo loop je gemakkelijk door het programma heen.

Support tijdens het online programma

Je krijgt maar liefst 9 mp3 sessies om de knop tussen de oren om te zetten. Deze kun je vaker herhalen.
null


null

null


null

Alle voordelen op een rij
van het online programma

WAT KUN JE VERWACHTEN GEDURENDE HET VIJF MAANDEN PROGRAMMA;


 • Vanaf dag 1 val je op een gezonde en veilige manier af.
 • Je slechte gewoontes veranderen naar positieve gewoontes.
 • Je voelt je energieker en fitter en gelukkig in je lichaam.
 • Je kunt makkelijker 'Nee' zeggen tegen snoep, kaas, chips, gebak, alcohol.
 • Je kijkt in de spiegel en je bent trots op jezelf.


Maar let op: 

 1. Het programma is geen toverstokje, je moet er wel wat voor doen!
 2. Het programma is volledig online. Misschien past dat niet bij jou.

Benieuwd welke modules wij gaan toepassen?

1: Intentie en contract

Na inschrijving ontvang je automatisch en direct jouw inlog gegevens. Daarna kun je wanneer het jou uitkomt starten met het programma. Wil je bijvoorbeeld morgen starten of volgende maand, jij kunt zelf beslissen!

Vanuit de neurowetenschap weten we dat het brein werkt op doelstellingen. Je hebt een doel nodig en gelukkig heb jij dat want anders zou je dit nu niet lezen. Toch weet ik uit ervaring dat mijn cliënten hier te kort bij stilstaan. Vandaar dat we beginnen met de juiste intentie te zetten en een contract. Pas als die goed zijn, gaan we stap voor stap verder voor een optimaal resultaat. Het contract sluit je uiteindelijk af met jezelf. Je spreekt af dat je na het online programma slanker, fitter en gezonder bent. 

2: Bewezen opdrachten

Tijdens het vijf maanden begeleidingstraject ontvang je diverse opdrachten om jouw onbewuste te ondersteunen om de veranderingen te maken op zowel je eetgedrag, je gewoontes als je gedachten over jezelf. En wellicht wel het belangrijkste: we pakken de oorzaak van je overgewicht bij de bron aan!

Samen zorgen we ervoor dat jij zo ontspannen bent om vervolgens de virtuele maagband te ontvangen. Door dit geweldige hulpmiddel gaat jouw onbewuste inzien, wat jij bewust altijd al wilde, die slankere, fittere en gezonde jij! Na deze sessie verandert niet alleen je hongergevoel, maar ook je (eet)gedrag en je behoefte aan suikers. En net zo belangrijk je kunt gewoon eten wat jij wilt, net als de rest van het gezin!

Je ontvangt dus jouw nieuwe vriendin zodat zij jou ondersteunt om jezelf niet te overeten en je pakt de controle terug door weer te luisteren naar de signalen van je lichaam. 

Voordat je de virtuele maagband ontvangt, kun je je maag vergelijken met een fles pompoen. Voor sommige rekt die uit tot een grote meloen op het moment dat je teveel eet. Dit zorgt voor een vol, opgeblazen gevoel en ervaar je zo'n energieloos gevoel. Gevolg even uitbuiken op de bank! 

3: Begeleiding zelfs onderweg op reis

Het online programma bestaat voornamelijk uit korte video's, informatie, opdrachten, tips en diverse mp3 hypnotherapie sessies. Elke sessie werk je op een ander thema om zo op onbewust niveau die verandering te maken zodat je blijvend afslankt. 


De sessies zijn door mij persoonlijk ingesproken, je kunt ze in je eigen vertrouwde omgeving beluisteren wanneer het jou uitkomt. Tijdens de sessies breng ik jouw brein in een diepe staat van ontspanning, de staat tussen wakker en slapen in. Op deze manier ontstaat er een opening naar het onderbewuste. Dat is de plek waar jouw gewoontes, patronen, overtuigingen, normen, waarden, je gevoelens en emoties liggen.

Jouw onderbewuste is als een spons, het zal alle informatie en positieve suggesties gemakkelijk opnemen. Je zult merken dat je je na de sessies heerlijk fris, licht, opgeruimd en ontspannen voelt.

Want vermoedelijk heb jij ook tijdens die dieet pogingen ervaren dat je steeds weer terugviel in je oude patronen, je oude gedrag. Met dit programma ga jij juist die patronen transformeren, er met wortel en al uittrekken. Want dat is nodig om blijvend succesvol te zijn.

4: Vijf maanden support

Tijdens het vijf maanden begeleidingstraject ontvang je diverse opdrachten om jouw onbewuste te ondersteunen om de veranderingen te maken op zowel je eetgedrag, je gewoontes als je gedachten over jezelf. En wellicht wel het belangrijkste: we pakken de oorzaak van je overgewicht bij de bron aan!

Er zijn vele manieren om de knop om te zetten. Bij de één werkt de ene methode heel goed, bij de ander is het een andere techniek. Daarom combineer ik alle technieken voor onbewuste verandering in het programma. Zodat jouw kans op succes zo hoog mogelijk is. 

Vaak ontvang ik binnen 10 dagen na de installatie sessie dat men zich meteen al energieker, fitter voelt en dat het nog nooit zo makkelijk is geweest om je te houden aan de kleinere eetmomenten, zonder te snoepen en te snaaien.

+ Tijdelijk €200 extra korting op het online programma

Door alle ervaringen van de vele cliënten die ik in mijn praktijk en online heb gezien, weet ik precies wat goed werkt en heb ik een mega sterk programma voor jou. Het is zo ontwikkeld dat jij door het volgen van de stappen die ik je geef, jouw gewenste gewicht op een simpele en leuke manier gaat behalen.


Dit programma kun je direct mee beginnen (of volgende week, jij beslist) en vanuit je eigen huis en in je eigen tijd. Nieuwsgierig? 

De knop is om!

In deze video zie je de verhalen van Toos, Marleen, Annelies en Wilma. Ze vertellen over wat het programma ze heeft opgeleverd.

Ik voel mij heerlijk & al 17 kilo kwijt!

Bianca, Ik voel me heerlijk, ik ben nu al meer dan 17 kilo kwijt, gaat hartstikke goed. Zelfs in de vakantie ging het me makkelijk af. Ik ben nog nooit zo blij geweest!


Monique Greven
Mijn diabetes is gegaan van 15.5 naar 6.7
Met mij gaat het super en dan bedoel ik zowel in gewicht als mentaal. Met mijn diabetes ben ik van 15.5 naar 6.7. Dus mijn gezondheid staat centraal Bianca. Wat wil ik nog meer.
Adrie Talakua
€ 667,-
€ 467,-

Ik verander wel online programma

Met dit programma heb je toegang tot een overcompleet persoonlijke platform met alle programma's van Bianca L'abée. Ontdek jouw kwaliteiten, reken af met onzekerheden, die overtollige kilo's en belemmerende overtuigingen en word die betere versie van jezelf. 


 • Vanaf dag 1 ga je de eerste veranderingen al opmerken
 • Je leert makkelijker en sneller te luisteren naar de signalen van je lichaam
 • Je gaat automatisch kiezen voor (nog) gezondere maaltijden
 • Het emotie-eten is passé
 • Je sabotages stoppen
 • Je lichaam wordt een vetverbrandingsmachine
 • Je slechte gewoontes veranderen naar positieve gewoontes
 • Je voelt je energieker en fitter, bewegen is zelfs leuk


En dat allemaal online vanuit je eigen huis te volgen en je behoudt een jaar lang toegang! 

Je kunt starten wanneer het voor jou het beste uitkomt. Al is dat morgen of volgende week, jij beslist. 


100% garantie en geld terug als je niet tevreden bent

Ik ben zo overtuigd van de kracht van mijn online programma, dat ik je een 100% niet goed/geld terug garantie geef. Als jij  na aankoop van mijn programma niet tevreden bent, dan krijg je gewoon je geld terug. Het enige wat je daarvoor  doet is mij binnen 14 dagen na aankoop een bericht sturen. Dan regel ik de rest. Even goede vrienden. 

Ken jij ons ook van TV?
Wij zijn bekend van RTL4

null
null

Alleen deze week:

inclusief gratis programma 'Uurtje live met Bianca'

€ 667,-
€ 467,-

Ik verander wel - programma

Afvallen is nog nooit zo leuk geweest met dit uniek afslankprogramma! Deze manier van afvallen is als een feestje! Waarom?


Omdat je alles mag eten wat je wilt. Ik leg jou niets op. Door te luisteren naar je lichaam, ga jij als vanzelf de juiste keuzes maken.


Stap jij nu aan boord zodat je in je eigen tijd een levens-veranderende reis gaat maken?