Onlive 2-daagse
masterclass Hypnotische maagband


voor (hypno)therapeuten of gewichtsconsulenten

Na vele jaren ervaring en honderden geslaagde sessies weet ik precies hoe een cliënt succesvol afvalt

Schrijf je hier in voor de masterclass

Lucienne is  58 jaar en werd in december 2016 flink ziek, kreeg herhaaldelijk penicillinekuren en prednison kuren tot 3x achter elkaar. Bij de longarts kreeg zij te horen dat haar longcapaciteit slecht 48% was. Zij was genoodzaakt om te stoppen met werken na 40 jaar werkzaam te zijn in de zorg.


Na een paar maanden werd zij zwaarder en zwaarder, en zoals ze mij schreef 'ik kreeg een hekel aan mijn lijf waar ik in zat!' Kleine 2 jaar later zat zij voor informatie bij het Maasstad Ziekenhuis voor een echte operatieve maagverkleining. Ze werd toegelaten en in augustus zou ze onder het mes gaan. Bij het uitlaten van haar hondje moest ze onderweg diverse keren stoppen, even zitten op een bankje voordat ze weer verder kon. Geen adem, geen energie en een protesterend lichaam.....


Totdat Lucienne mij tegenkwam op internet met een virtuele maagband en de kracht van je onderbewustzijn.   


In 5 maanden tijd is Lucienne 23 kilo lichter, sport zij weer 2 keer in de week, kan met gemak een uur met de hond wandelen en hoeft niet meer terug te komen bij de longarts omdat haar longcapaciteit met 5% is verbeterd. 


Door het 'geluk zit in jou' programma van Bianca ben ik nu een ander mens, zelfverzekerd, gelukkiger, slanker, gewoon de nieuwe IK. Bianca bedankt voor je begeleiding het was geweldig.


Liefs, Lucienne 


En daar doe ik het voor. Jij toch ook?

 

Volg je momenteel de hypnose opleiding?


Ben je nu al werkzaam als (hypno)therapeut of gewichtsconsulent? 


Ben je op zoek naar de nieuwste technieken op het gebied van afslanken?


Wil jij van jouw praktijk een goedlopende praktijk maken?


Dan is deze masterclass zeker iets voor jou!


Dankzij de kennis die we tegenwoordig hebben over hoe ons brein werkt en de kracht van hypnose, is het nu mogelijk om met "een operatie onder hypnose" een échte werkende maagband of een maagverkleining te creëren bij mensen die willen afslanken, met alle voordeel van een normale maagband of verkleining.  


Deze masterclass is ontworpen om jou stap voor stap door een persoonlijk uitgetest proces te begeleiden. Dit programma zal je helpen je cliënten het gewenste gewicht te bereiken en te behouden. Tijdens mijn tweedaagse masterclass deel ik al mijn kennis, al mijn valkuilen zodat jij die niet meer hoeft te maken. 


Wat je kunt verwachten?

  • Duidelijk weet hoe je jouw cliënten blijvend kunt laten afvallen

  • Meer zelfvertrouwen en voldoende kennis om de virtuele maagband te zetten en te onderhouden

  • Wanneer je (telefonisch) contact hebt, hoe je geïnteresseerde over de streep trekt

  • Een concreet programma hebt, die effectief en snel werkt


De masterclass bestaat uit twee delen.

De eerste dag geef ik je alle informatie die je tijdens je sessies kunt gebruiken. Ik laat je de emotie voelen die ik ook bij mijn cliënten oproep.


Je krijgt de tips die ik standaard gebruik als cliënten om informatie vragen. Want daar begint de hypnose al!


Je krijgt mijn volledige intake protocol en het volledige recept hoe ik inmiddels meer dan 82% van mijn cliënten in een 1 op 1 begeleidingstraject succesvol laat afvallen.


Samen ontwikkelen we jouw eigen krachtige voorgesprek, waardoor jouw cliënten gaan begrijpen hoe het kan dat een virtuele maagband werkt terwijl zij bewust weten dat ze niet 'echt' zijn geopereerd.


Je krijgt alle ruimte om dit met collega deelnemers te oefenen.


Want in het voorgesprek gebeurt het. Daar wordt jouw cliënt een believer.


Op de tweede dag train je stap voor stap alles wat ik doe tijdens de hypnose sessie(s). Elke visualisatie die ik uitvoer, elke techniek die ik toepas, nemen we samen door.


En alles staat op papier, dus je hoeft zelf niets op te schrijven.


Zodat je de volgende dag direct al aan de gang kunt met jouw cliënten. En weet je hebt je investering van deze masterclass er met één maximaal twee cliënt al uit.


Wat is er nodig om deel te kunnen nemen?

  • Persoonlijke feeling om met klanten te willen werken

  • Gezond nieuwsgierigheid

  • Voorkeur NLP/Hypnose practitioner of gewichtsconsulent


“Ontdek tijdens deze tweedaagse hoe jij mensen echt kan gaan helpen door niet aan symptoombestrijding te doen, maar doormiddel van dit programma echt naar de kern te gaan van een probleem.“

Lees wat andere deelnemers over de masterclass zeggen:

Ik heb de 2-daagse training met veel plezier en interesse gevolgd en ook zelf een maagverkleining laten aanleggen tijdens een groepssessie om het zelf ook te kunnen voelen. Het resultaat is echt verbazingwekkend!!Dat je echt per direct een “vol” gevoel ervaart…

De training was goed georganiseerd en gestructureerd. Bianca gebruikte veel praktijkvoorbeelden. Dit maakt dat je ook per direct aan de slag kunt in je eigen praktijk. Alle scripts worden aangeboden in een overzichtelijke reader. Bianca de training was top!


Marjon Gaikhorst, Hummelo

Wellicht heb je gezien dat ik gister tijdens de training niet meeging in de sessie van het plaatsen van de virtuele maagverkleining. Dat lag aan het feit dat ik wilde observeren hoe de sessie ging.

Kennelijk is er toch iets gebeurd want ondanks dat ik vanochtend een Shiatsu sessie heb gegeven en vervolgens ruim half uur in de tuin aan het snoeien ben geweest, het bordje warm eten niet leeggegeten in de keuken terecht kwam!

En ik had net zoveel opgeschept wat ik gewoonlijk eet. Dat is om in jullie taal gebruik te zeggen: “Best apart!” Hmmm, ook al mijn taalgebruik dus.

In ieder geval, ik ben blij met deze training en de eerste twee cliënten hebben een afspraak gemaakt.  Vlieguren!


Antsje de Boer, Groningen

Middels deze weg wil ik je bedanken voor de afgelopen dagen dat we bij je de training voor de virtuele maagverkleining hebben mogen volgen.

Ik ben blij deze extra training aan mijn wapenarsenaal te hebben toegevoegd om daarmee te mogen bijdragen aan een stukje geluk in het leven van mensen.

Het waren twee inspirerende en mooie dagen, waarbij de interacties met de collega’s ook hier weer tot waardevolle informatie en toevoegingen hebben geleid. Nogmaals dank!


Martijn Regelink, Ruurlo

De methode om succesvol af te vallen:

Zonder dieet en alles mogen eten wat zij willen

En daar blijft het niet bij...

Met twee klanten heb jij je investering er al weer uit!

Beschikbare data van de tweedaagse masterclass:

DATA

10 & 11mei '24

699,-
679,-
Ja, ik wil deze expertise


DATA

Komt de datum niet uit en wel geïnteresseerd?

699,-
679,-
Ja, ik wil deze expertise

Twee dagen OnLIVE en een volledig uitgetest programma !


Bij voldoende interesse zal er een combinatie plaatsvinden,

zowel live als onlive!


Data:

6 en 7 oktober '23

Locatie indien Onlive

Thuis via Zoom

Dagindeling

10:00 uur tot 16:30 uur

Locatie indien live

Edisonweg 10-12, Alkmaar