Hi, ik ben Bianca

Ik ben Bianca en mijn leven is letterlijk 180 graden veranderd vanaf het moment dat ik niet meer elke dag bezig hoefde te zijn met eten. 


Dat ik de obsessie op mijn lichaam los had gelaten, want pfff wat was dat een vreselijke tijd! Ik baalde elke dag als ik in de spiegel keek en ik vermeed zelfs bepaalde situaties, omdat ik veel te onzeker was.

Omgaan met Emoties

Tot mijn 21 jaar sportte ik op het allerhoogste niveau handbal, maar door een sportongeluk veranderen alles heel snel... Letterlijk en figuurlijk viel de fundering onder mijn voeten vandaan en ik raakte in die neerwaartse spiraal.

27 jaar had ik een sportlichaam wat precies goed functioneerde en 'deed' wat ik wilde, ik was trots op mijn lichaam. Vanaf 2001 heb ik 10 jaar lang whiplash klachten gehad. Door de frustratie, pijn, boosheid en verdriet kwam ik steeds vaster te zitten in mijn lichaam. En ook in mijn huis. Ik zonderde mezelf steeds meer af.

En omdat ik me geen raad wist met mijn emoties, ben ik gaan eten…heel veel eten. Dit zorgde ervoor dat ik in hele korte tijd 10 kilo ben bijgekomen. En die kilo’s moest en zou ik zo snel mogelijk weer eraf krijgen. 

In mijn zoektocht heb ik heel veel dingen geprobeerd, diëten, streng zijn voor mezelf, ik had mijn lichaam verschrikkelijk slecht behandeld. Ik heb periodes heel weinig gegeten, pillen, shakes, met als gevolg flinke eetbuien. En weet je… allemaal zonder resultaat! Het kostte me zó veel energie om elke dag op een negatieve manier met mijn lichaam bezig te zijn, dit wilde ik niet meer, het roer mocht om…

VAN VULLEN NAAR VOEDEN,

VAN ENERGIELOOS, ONGELUKKIG EN ONZEKER ….

NAAR EEN BETERE RELATIE MET MEZELF.


Bij elke poging begon ik super gemotiveerd, alleen kon ik het niet volhouden. Ik snapte er niets van: "Waarom lukt het me toch niet?"

Heb ik dan geen discipline? En dat was gek, want dat had ik wel bewezen in mijn sportcarrière...

De knop moest om! Maar HOE dan?

Toen ontdekte ik dat succesvol afslanken niet gaat om het WAT je eet. Dat dacht ik wel eerst altijd, totdat ik begreep wat er achter mijn extra kilo's, mijn saboterende gewoontes, - gedachten zat en dat die zoveel impact hadden op mijn afslankproces.


Vanaf het moment dat ik toen mijn focus verlegde van “vullen, emoties wegstoppen, mezelf wegcijferen” naar “zo goed mogelijk voor mezelf zorgen” kreeg ik eindelijk wat ik altijd al wilde…. een betere relatie met mezelf, waardoor mijn eetgedrag automatisch mee veranderde en 8 kilo afviel.


Naast het feit dat ik op mentaal vlak enorm met mezelf aan de slag ging, ging ik ook langzaam steeds meer eten, waardoor ik mijn stofwisseling verhoogde en dus mijn vetverbranding stimuleerde zonder dat ik mezelf iets hoefde te ontzeggen. Wat een droom! En dat is het tot op de dag van vandaag nog steeds. Ik heb mijn leefstijl veranderd door de kracht van mijn mindset.


Inmiddels heb ik al meer dan 9.540 mensen op die manier mogen begeleiden naar een slanker lichaam. En het mooie is dat deze mensen niet alleen heel gemakkelijk gewicht verliezen, maar ze houden dit gewicht er ook moeiteloos af én ze zijn weer blij met zichzelf. En dat is toch waar het uiteindelijk om gaat?!


Geen dieet, geen eetschema's, geen gedoe, maar gewoon lekker EN normaal eten. Datgene eten wat jij wilt. Ik geloof er in dat dit de enige manier is naar blijvend succes!