Veelgestelde Vragen Virtuele Maagband Programma

Vragen en Antwoorden

Is dit programma wel iets voor mij?

Het programma is in principe voor iedereen geschikt.

Ben jij een jonge dame, zit je in de overgang of ben je 50+ en wil je nu voor de laatste keer je tijd en energie in een programma om zo succesvol af te vallen? Dan is dit programma zeker ook voor jou geschikt.

Het slagingspercentage staat op dit moment op 82%. Dat is aardig hoog als je dat vergelijkt met het slagingspercentage van 35% bij een echte operatieve maagband.

Jouw slagingspercentage hangt helemaal af van jouw eigen inzet. Ik zet me voor 200% in om jou zo goed mogelijk te begeleiden gedurende de vijf maanden en jij zal jouw deel moeten doen.

Ik ben heel sceptisch, lukt het plaatsen van de virtuele maagband dan wel bij mij?

Daar is maar één antwoord op mogelijk, namelijk JAzeker!

Ook al sta jij iets sceptische tegenover 'hypnose' dan nog gaat dit programma voor jou werken. Het enige wat ik nodig heb van jou is 'de wil en nieuwsgierigheid' en het feit dat je dit nu leest, blijkt daar al uit.

Daarnaast heb ik een test ingebouwd waardoor ik 100% zeker weet dat jij na de installatie een 'virtuele maagband' hebt ontvangen.

Blijft de virtuele maagband voor altijd zitten?

Dat is een goeie vraag en het antwoord is ja!

Het mooie van jouw onderbewust zijn is dat die één doel heeft en dat is jouw nieuwe streefgewicht op de meest snelle, veilige en gezonde manier te behalen.

Zodra dat doel is behaald, is de volgende opdracht aan jouw onderbewustzijn om jou daar ook te houden. Vandaar dat het helemaal oké is de virtuele maagband te houden.

Belangrijk om te weten: Je kunt dus nooit 'te dun' worden, aangezien dit niet veilig of gezond is voor jou!