De acht basisprincipes van de virtuele maagband

De acht basisprincipes van de virtuele maagband

Als je meedoet aan het online programma en de virtuele maagband installeert, dan dien je een aantal basisprincipes in acht te nemen. Geen zorgen: het zijn geen strenge regels die jou vertellen wat je wel en niet mag doen. Het zijn hulpmiddelen die ervoor zorgen dat jij tijdens het afvallen gezond en gemotiveerd blijft! In deze blog kan je alvast een verkorte versie lezen, gewoon zodat je weet waar je aan toe bent mocht je ervoor kiezen om de hypnotische maagband een kans te geven in jouw strijd tegen de kilo’s!

Terug naar drie eetmomenten per dag

Met de hypnotische maagband kan je gewoon eten wanneer je honger hebt! Bovendien zijn er geen verboden producten. Wel gaan we terug naar drie eetmomenten per dag, om weg te gaan van het gewoonte eten en weer te leren luisteren naar jouw lichaam. Je gaat merken dat je sneller verzadigd bent en precies binnen krijgt wat je nodig hebt.

Eet langzaam en bewust

Stop met eten terwijl je andere dingen doet! Geen maaltijden meer voor de TV of lunchen terwijl je aan het werk bent. Door langzaam en bewust te eten zonder afleiding, heeft jouw lichaam eerder door wanneer het vol zit. Bovendien stelt het je in staat om echt te genieten van je eten!

Stop met eten zodra je voldaan bent

Met bovenstaande tips heb je voortaan sneller door wanneer je voldaan bent. Maar dan moet je natuurlijk ook wel echt stoppen met eten. Je maag heeft tijd nodig om het voldane gevoel te registreren: de bovenstaande regels helpen jouw lichaam daarbij. De virtuele maagband is geen dieet waarbij je jezelf moet uithongeren. Het is wel een programma waarin jij leert om te luisteren naar je lichaam.

Drink veel water

Een glas water drinken voor de maaltijd is een goed idee! Niet alleen is het altijd goed om te zorgen dat je lichaam gehydrateerd is, ook stilt water je honger en verhoogt het het stofwisselings gehalte waardoor je effectiever vet kunt verbranden.

Multivitaminen aanvullen

Een goed gebalanceerd dieet is belangrijk om al je voedingsstoffen en vitaminen binnen te krijgen. Die houden je gezond, energiek en vitaal! Heb je het idee dat je bepaalde vitaminen onvoldoende binnenkrijgt? Dan kan je die aanvullen met supplementen.

Luister naar de audio

Als je deelneemt aan het programma dan ontvang je diverse audiofragmenten. Door te luisteren naar de audio creëert je brein nieuwe neurale wegen gekoppeld aan je eetgewoontes en je houding tegenover eten. De virtuele maagband werkt aan de processen in je onderbewuste, en de audiofragmenten zijn hier een cruciaal onderdeel van.

Lichaamsbeweging

Lichaamsbeweging is goed voor je. Het helpt niet alleen om calorieën te verbranden, maar geeft je juist energie en verhoogt je geluksgevoel! Bovendien zul je minder eten dan je lichaam gewend is, en zorgt lichaamsbeweging ervoor dat je lichaam vet in plaats van ongebruikte spieren verteerd.

Nieuw kledingstuk

Als er iets is wat je echt wilt bereiken of hebben in het leven, gedraag je dan alsof je het al hebt. Koop een nieuw kledingstuk in de maat die jij graag wil bereiken, en hang ‘m op een plek waar je het dagelijks ziet. Dit zal je helpen om op je pad te blijven.

Interesse in de virtuele maagband? Kijk hier of mijn programma wat voor jou is.

Groetjes,

Bianca

Over de schrijver
Reactie plaatsen