Ik heb een belangrijke beslissing gemaakt

Ik heb een belangrijke beslissing gemaakt

Waarschijnlijk heb je nu zoiets: Wat is die belangrijke beslissing?

De afgelopen periode heb ik via een aantal mails en tijdens de Zoom sessies gedeeld over de belangrijke beslissingen die ik heb genomen voor dit jaar. Jullie reacties daarop waren bijzonder en ik vond het mooi om te ervaren hoe een hoop van jullie enthousiast waren over mijn beslissingen.


Mijn levensmissie

Ik kreeg ook berichten van deelnemers die door een moeilijke periode in hun leven gaan of het gevoel hebben vast te zitten en niet weten hoe dit te veranderen…En dus blij waren met mijn oplossingen.

De reacties die ik krijg van mensen, de feedback en de live interactie met ieder van jullie raken mij en ze zorgen ervoor dat ik nóg meer besef hoe belangrijk het is om te doen wat het beste bij mij en mijn levensmissie past.

Het maakt mij er ook van bewust dat er nog een hoop mensen zijn die het lastig vinden te doen wat het beste bij hen en hun missie past.

Vaak komt dit doordat ze nog niet weten hoe zij hun omgeving, vaardigheden, hun gedrag, hun waarden en overtuigingen en (zeer belangrijk) hun identiteit in lijn kunnen krijgen met deze levensmissie:

 • het creëren van die nieuwe leefstijl
 • oud gedrag uit je systeem te ontkoppelen
 • kiezen voor jezelf
 • de nieuwe vierbaans snelweg te bekrachtigen

Voor mij is het heel duidelijk dat het mijn missie is om mensenlevens te veranderen en mentaal en fysiek welzijn te creëren.


Nazorgprogramma

En daarom heb ik besloten het ook via deze blog te delen en dus meer te vertellen over mijn nazorgprogramma.

Ja... het is dan ‘eindelijk zover’. Ik heb er hard aan gewerkt het afgelopen half jaar en eerlijk: ik ben er best trots op omdat ik weet welk resultaat jij daarmee gaat behalen.

Het nazorgprogramma lijkt en is een vervolg op het basisprogramma van Ik verander wel, al is het wel compleet anders. Ik zal hieronder wat meer delen.

Ten eerste, het programma bestaat uit een ruim 100 dagen traject waarin jij echt het beste van mezelf gaat terugvinden. Het worden 100 bijzonder en, ik durf ook te zeggen, spectaculaire, leven veranderende dagen:

 1. Je krijgt blijvend grip op je eetgedrag
 2. Je ontvangt een reset zodat je stopt met ronddwalen op die rot rotonde
 3. Een sessie om je motivatie te behouden
 4. Je versterkt je doelstelling zodat het sneller binnen handbereik is
 5. Jij bent die rups die ontpopt tot die mooie vlinder
 6. En de draak kijk je vanuit controle in de ogen aan
 7. Het opruimen van de Verborgen Kamer

Heb jij het basis programma al doorlopen? Of ben je bijna aan het einde van het vijf maanden traject?

Stap jij dan nu ook in, ga je ontdekken wie jij werkelijk bent en wat je allemaal in je hebt om te bereiken wat jij wilt. We gaan nog een stap verder in het veranderingsproces wat je reeds bent ingegaan (Ook met dit programma kun je starten wanneer jij dat wilt).

Je krijgt diverse nieuwe transformatie sessies, 9 nieuwe mp3’s die je gedurende de 100 dagen ondergaat. Je wordt opnieuw vanaf de zijlijn gecoacht, via mails en de ‘Uurtjes live met Bianca’.

We werken samen, wat super effectief is om die oude blokkades en belemmerende patronen blijvend te doorbreken en je leert hoe …… je alles kunt inzetten om op een positieve manier die veranderingen te maken die jij nog nodig hebt. Dit, en nog zoveel meer!


Mijn Goliath

Ik had halverwege 2021 grootse dromen en plannen met Ik verander wel en dat betekende dat ik het afgelopen jaar achter de schermen hard heb gewerkt en mijn hele passie en tijd hierin heb gestoken. Ik wil samen met jou van 2022 jouw droomjaar maken. Om dat te kunnen doen heb, ook ik, een beslissing moet nemen.

Daarom wil ik graag met jou delen wat mij heeft geholpen deze keuze te kunnen maken. Misschien heb je er iets aan…

Eind 2021 ben ik heel bewust met het nemen van beslissingen aan de slag gegaan. Dit deed ik samen met een coach. Ik nam hiervoor mijn waarden en overtuigingen onder de loep en onderzocht welke voor mij op dit moment het allerbelangrijkste zijn.

Daarnaast schreef ik mijn visie op en visualiseerde ik mijn dromen en wensen alsof ik ze al bereikt had. Ik besefte hierdoor nog meer dat ik meer te bieden heb en dat ik om mijn visie uit te kunnen voeren, dingen los moest laten en overdragen aan anderen die dat ook heel goed kunnen doen.

Dit laatste is mijn grootste uitdaging geweest.

Het is mijn Goliath. Uiteindelijk is er maar één Bianca en die kan niet overal tegelijk zijn. Ik ben daarom de uitdaging aangegaan en het mooie is dat ik daardoor nog meer aantrok wat nodig was om los te laten. Nieuwe energie bruist door mijn lichaam.

Ik heb namelijk mijn trainers stokje overgedragen aan mijn collega, zodat ik het aankomende jaar helemaal klaar sta om jou te begeleiden!

Dus wil jij ook jouw Goliath ontmoeten? 

Wil jij net als ik die bruisende energie voelen? 

Dus wil jij via het 100 dagen Nazorg programma opnieuw met mij samenwerken? 


Meld je dan snel aan via deze link.

Over de schrijver
Nicole
Door

Nicole

op 11 Mar 2022

Wat goed van jou Bianca! Heel inspirerend. Hgr Nicole

Bianca L'abée
Door

Bianca L'abée

op 14 Mar 2022

Bedankt Nicole!

Truus van Boheemen
Door

Truus van Boheemen

op 12 Mar 2022

Dag Bianca,ik kan nu nog steeds niet in m'n modules. Mis het zo! Zou je dit voor me willen oplossen? Groetjes, Truus

Bianca L'abée
Door

Bianca L'abée

op 14 Mar 2022

Hey Truus, zou je even een mailtje willen sturen naar mij? bianca@ikveranderwel.nl dan kijk ik er even met je naar. Bedankt!

Reactie plaatsen