Vergelijking Virtuele Maagband met andere Afvalprogramma's

Vergelijking Virtuele Maagband met andere Afvalprogramma's

Op Facebook reageren mensen regelmatig dat ze de kosten van mijn programma wat hoog vinden. En dat terwijl ik 50% korting geef ten opzichte van vergelijkbare programma’s die elders worden aangeboden.

Want mijn programma is een oplossing die wél werkt en die géén dieet is.

Joke heeft mijn programma gedaan. Joke is inmiddels 30 kilo afgevallen. Zie de foto hieronder.

Zij wordt altijd heel boos als ze die reacties leest. Zij is nu ervaringsdeskundige. Zij kan oordelen over de inhoud van mijn programma, het resultaat, de kosten en de opbrengsten.

Onderstaande mail stuurde Joke deze week naar mij toe.

Ik heb de boodschappenlijstjes van wat ze verplicht in huis moest halen van andere programma’s maar even weggelaten, want daar wordt je zo verdrietig van.

In mijn programma eet jij gewoon wat jij lekker vindt. Alleen zorgt jouw onbewuste ervoor dat je opeens de juiste keuzes maakt en dat je veel sneller een voldaan gevoel hebt dan anders. Waardoor je vanzelf afvalt. Zonder moeite.

De mail van Joke:

“Hoi Bianca,

Ik ben klaar met dat gezeur van de mensen dat het duur is. Het is juist goedkoop want je spaart zoveel uit op het eten. Alleen nieuwe kleren kopen maar dat moet je met andere diëten ook. Waarschijnlijk hebben die mensen nog nooit andere diëten gevolgd of pillen en poeders, dat is pas duur.😖

Ik ben zo blij dat ik bij jou ben geweest want zie hieronder daar wordt je niet blij van. Ik heb bij een diëtiste gelopen op advies van de huisarts. Het begin ging goed maar op een bepaald moment zat ik op het platform en kwam er niet af. Daar moest ik een eigen bijdragen betalen volgens mijn 20,00 gulden per bezoek heb ik geloof ik anderhalf jaar gedaan.

Ik denk dat ik ongeveer wel 10 keer pillen of shakes producten heb geprobeerd. Helaas zonder resultaat.😝 Ook dat was elke keer tussen de €50,00 en €100.00.

Herbalife en Myline waren geen succes

Herbalife was ook geen succes.Die shakes waren ook niet echt lekker en werkte ook niet😒. Een bus voor 3 weken rond de €70.00. Denk een jaar geprobeerd 😭

Ik heb ook verschillende slank clubs bezocht. Maar als je dan niet meer hoefde te komen voor het wegen of ze stopte dan ging het ook weer mis. En toch betalen.

Daarna via sport school myline koolhydraatarm dieet was tot 28 kilo kwijt maar ja ik hou van pasta en niet van rijst. Dus ging dat weer mis weer 20 kilo erbij.

Toen nog een programma gevolgd wat ook mislukte op de sportschool. Ik stuur ook nog wat menu en boodschappen lijstjes mee kun je  kijken wat je in huis moest halen.

Waar ik tegen aan liep was het lichaam waar geen vorm in zat net een tonnetje. Geen leuke kleren kunnen kopen. Geen leuke dingen doen omdat je moeilijk beweegt.

Ik kon dus niet meer door mijn knieën (inmiddels 2 kunst knieën, kon ook niet voluit sporten, niet wandelen en fietsen). Er was ook geen plezier in mijn werk. Daar was het ook vaak vervelend en moeilijk bukken, niet vooruit te branden.

En nu (kan de hele wereld aan) ik beweeg nu soepel er zitten vormen in mijn lichaam weer een taille en heupen. De botjes zijn ook weer voelbaar. Dus je snap nu dat ik heeeeeeeel blij ben en ik ga er voor zorgen dat het zo blijft.

Groetjes
Joke”

Heb je hulp nodig om net als Joke geld uit te sparen en succesvol af te slanken? Om de controle over je portemonnee te houden, net als je (eet)gedrag en (eet)gewoontes, dan help ik je graag. Klik hier voor meer informatie.

Groetjes,

Bianca

Over de schrijver
Reactie plaatsen